Forum rodzinki White Tigers ;]
Tu będę umieszczał informacje i rozmowy z supportem ponieważ chcę zmienic nick.
Oto co napisałem:
Temat zapytania: Zmiana nicku (prosze przeczytać całe)
Opis zapytania/problemu: Witam serdecznie :], otóż ostatnio dużo pogrywam w Nostale i mam zamiar jeszcze więcej (aktualnie jestem na 73poziomie doswiadczenia). Niestety jest jeden problem ponieważ mam nick który wybierałęm sobie z 3lata temu a teraz mi zupełnie nie pasuje. W sumie wcześniej też przeszkadzał ale nie sądziłem że aż tak się wciągnę w tą grę. Wiem jedyny sposób na inny nick to nowa postać ale po co mam zakładać znowu maga expic mu jobka i wszystko (wiecie o co chodzi ). Więc chciałbym się do was zwrócić z zapytaniem albo może raczej z proźbą abyscie zmienili mi nick z gogacz na WasuxD. Bardzo by mi to umiliło rozgrywke i rozmowe z innymi zagrywającymi w tą gre. Jeżeli to sprawia problem to bardzo przepraszam ale podobno ozecie zmieniać obraźliwe nicki (albo to tylko forum), wiec ten też chyba by można było zmienić. Otóż dokładnie bym chciał zmienić nick na magu z gogacz na WasuxD. Chyba wszystko napisałem, jeżeli są wątpliwości chodzi o gre a nie forum. Jeżeli się nie da to prosze napisać dlaczego :].
Oto wierszyk o tym że chce inny nick:
Gogacz nie chce swego nicka,
Bo go każdy w niego tyka,
Wasu chce się dzisiaj zwać,
I na 80 grać,
Gogacz chcę dziś inne imię mieć,
Bo na wysokim lvl'u taki nick to cieć,
Gogacz prosi dziś supporta,
Zmieńcie mi nick bo chce porta.
Jeszcze napisze to dla bezpieczeństwa: Jeżeli macie wątpliwości co do właściciela konta ponieważ złodziej by mógł zmienić nick na jaki chce i by miał spokój czyż nie? Jak mnie wykryc hymm nie wiem możecie dostać odemnie co chcecie np. Możecie zobaczyć przez jakie IP się łącze :].
Teraz na czysto bez wiekszych szczegółów:
Na serwerze Avalon na magu który ma nick gogacz chciałbym dostać nick WasuxD.
Pytajcie o co chcecie i jeżeli nie da się zmienić nicku to napiszcie dokładnie dlaczego. Prosze też o nie wklejanie szablonu no chyba że macie na tą okazje. To tyle ode mnie na tą chwile, z góry dziekuje.
gogacz
a odpisali mi to:
Witaj gogacz,
Nie ma możliwości zmiany nicku czy loginu do gry. Takie są niestety zasady, gracz który zakłada konto musi dokładnie przemyśleć jakim loginem czy tez nazwą postaci będzie się posługiwać.
Pozdrawiam,
Swing
Mistrz Gry
a ja nie pozdrawiam ;d
Próba nr. 2 gdzie będę chciał zmienić tylko literke nicku o to co ja napisałem:
Dzisiaj na wstępie:
Gogacz dzisiaj smutny jest,
bo ma nick przez małe 'g',
brak klimatu wkurza nas,
Gogacz z dużej,
nadszedł czas,
pomoc nam się przyda,
od SUPPORTA,
fajna liga,
Scream bardzo prosi was,
zmieńcie nick a macie nas.
Reszta tekstu (czytać całość xd)
Otóż prosiłem o zmiane nicku z gogacz na WasuxD ale podobno nie można ponieważ pisze tak w regulaminie (prosze pokazać gdzie i w jakim bo nie znalazłem, albo słabo szukam a może po prostu macie jakiś własny). Ale teraz proszę nie o zmiane nicku tylko zmiane w nicku (z podkreśleniem na "W") - Jeżeli już mam żyć z tym nickiem to mam pytanie (a raczej prośbę) o zmiane wielkości jednej literki, tej sprzodu. Akktualnie jest gogacz a powinno być Gogacz co doda klimatu do rozgrywki że to takie "imię". Ładniej wygląda i bardzo umili mi to granie w waszą grę :]. Reszty nie musze już pisać bo chyba jest w poprzednim poście. Wiem że musicie wykonywać obowiązki ale spytajcie się siły wyższej czy jest mozliwość umilenia graczowi rozgrywki po przez zmiane wielkości literki :]. Dziekuje za uwage i za szybką odpowiedź :].
gogacz
A on mi to -,-/b]
Witaj gogacz,
A ja nadal podtrzymuję swoją wypowiedź. Nie ma możliwości zmiany nicku postaci w grze.
Pozdrawiam,
Swing
Mistrz Gry
[b]To ja do niego to:
Z góry przepraszam jeżeli to kłopot odpowiedzieć, nie ma możliwości wprowadzenia zmiany w nazwie z powodów technicznych czy z powodu tego regulaminu w którym nie znalazłem tej informacji? Z góry dziękuję za odpowiedź.
byłem miły ale on mi to napisał/b]
Witaj gogacz,
Gracz sam decyduje się na nazwania w taki a nie inny sposób swojej postaci. Zmiana nicku nie jest mozliwa i taka informacja musi Ci wystarczyć. zaykam zgłoszenie
Pozdrawiam,
Swing
Mistrz Gry
[b]Zobaczy sieco jeszcze moge zrobić bo od tego mistrza niczego sienie dowiedziałem :]
SS z całęj rozmowy:
http://img580.imageshack.us/img580/2557/zmiana1.png
http://img694.imageshack.us/img694/9940/zmiana2.png
http://img43.imageshack.us/img43/8506/zmiana3.png
To było z 2 miesiące temu